Tienda
Tienda
Distribuidora
Distribuidora
Editorial
Editorial
Cooperativa
Cooperativa
Contacto
Contacto
Solidaridad
Solidaridad
Enlaces
Enlaces
Usuari:
Contrasenya:

Agenda llibertària 2018

2017.10.08 11:45h

Ya tenemos disponible la agenda libertaria 2018.
Multilingüe, incluye calendario menstrual, calendario para programarte las semanas, calendari 2018-2019, horario, calendari del pagès, y directorio actualizado de colectivos anarquistas de todas partes. Mantiene las paginas para apuntar teléfonos así como paginas en blanco para tomar notas.

Este año la agenda cumple 30 años y la dedicamos a la relación del arte con la anarquia, cuenta con 14 trabajos de artistas que han querido colaborar en el proyecto.

10€

[producto]

Concert Autogestió CNT

2017.09.13 23:17h
Este sábado nos vemos en el concierto pro-CNT!!! un año más practicando la autogestión disfrutando de buena música.

Encuentro del libro anarquista en Salamanca

2017.08.11 08:57h

Nueva edición del encuentro del libro anarquista los días 11 y 12 de agosto
Aunque no podamos asisitir, parte de nuestro material estará disponible en distris amigas

http://encuentrosalamanca.blogspot.com.es/

Camiseta El capitán es el mar. Lizano

2017.07.23 13:41h

Des de la cooperativa amiga LaVeuSensamo nos llega esta camiseta en recuerdo del gran Lizano, seguimos buscando mamíferxs, personas curvas, el mundo real poético.

Todas las tallas. 10€

Maquis - A les trinxeres

2017.07.21 14:05h

Después de una visita de un compañero de Berga del colectivo A les trinxeres, disponemos de nuevas edicions relacionadas con los MAQUIS. (disponibles en apartado Lectura biografías y Lucha armada)

NI FRONTERAS NI BANDERAS

2017.03.29 20:06h
NI FRONTERAS NI BANDERAS o N.F.N.B. es un pequeño colectivo punk navarro creado en 1984 que, tras un parón de 14 años, retomó su actividad en 1999 manteniéndose activo hasta la actualidad.
En el grillo ya podeís encontrar el FANZINE, en LECTURA; arte e imágenes

http://www.nifronterasnibanderas.org/

[producte]

Recollida solidària pels refugiats

2017.03.11 22:15h
Des del col·lectiu Can Vies, fan recollida de diners per enviar al camp de refugiats d'Exarcheia (Atenes), barri autogestionat pels seus habitants.

Des de la distribuidora, ens sumem a la proposta i anunciem que si algú vol participar, ens faci arribar les seves donacions i els hi farem arrivar a Can Vies.

Igualment, si voleu fer-li arrivar els diners a Can Vies, ho podeu fer a través de:
http://canvies.barrisants.org/

Camiseta Emma Goldman

2017.02.06 22:29h

Novedad des de laveusensamo.org
Con frase de Emma Goldman, seguiremos bailando en nuestra manera de entender la revolución,

!salud, lucha y baile!

[producto]

Barbecho

2017.01.25 09:28h

BARBECHO

Conocimos a Mario en el Anarchst Bookfair de Londres en 2015. compartiendo nuestras vivencias a ambos lados del charco, y con algunas bromas de por medio, comentamos nuestras andanzas como editorial, y él nos trasladó las ganas de expresarse al mundo de varias personas dentro de la Federación Anarquista del Caribe.

Este encuentro nos suposo conocer parte de la obra de Mafrey para, como acto consecuente, editar esta recopilación de poesía rebelde y apasionada. Y siguiendo el hilo de la coherencia, pues no ha podido ser de otra manera, realizamos un pequeño homenaje a Alexis Álvares Armas, activista proderechos humanos, que ilustra la portada.

Así pues, desde El Grillo, decimos otra vez con orgullo ¡salud, anarquía y poesía!

[Veure producte]

La classe obrera catalana i la lluita anarquista. Amadeu Caselles

2017.01.14 12:03h
25 anys a presons, vàries vagues de fam, anys sencers a cel·les d´aïllament, anarquista català fill de la resistència i rebel·lia.

Caselles tenia 14 anys al 1973, treballava a una fàbrica de Balenyà quan va descobrir l´anarquisme. "Em sentia explotat per l'empresari, vaig conèixer gent de la CNT i vaig iniciarme a anar a reunions clandestines". Creia en la lluita armada, en la revolució imprescindible per cambiar les coses i, encara avui, considera que l´anarquisme, encara que sense ser la sol·lució definitiva,"funcionaria millor que la democràcia que tenim"."A Espanya no tenim democràcia -diu- abans hi havia un dictador que era Franco, i avui uns partits polítics. Les empreses funcionan igual. Les necessitatss de primer ordre no estan resoltes. Falta igualtat entre rics i pobres".

Va anar buscant aquesta igualtat quan va atracar el seu primer banc, el banc mercantil de Manresa, al 1976, "va ser el meu primer delicte, estava molt nerviós, pero va anar bé. Un policia local ens va donar el alto, pero va sortir corrent quan va veure les nostres armes i els pasamuntanyes".

Durant els seguents dos anys i mig va atracar més de 50 bancs."Era una manera de recuperar el que els bancs ens agafaven, no m´arrepenteixo de res... només de no haver agafat el suficient". Els botins rondaven els dos milions de pessetes (12.000 dels actuals euros).

Una part era pel grup anarquista, i l'altre se la ficava a la butxaca i l'altre se la feia arrivar, de forma anònima, a families en apurs. Alguna premsa el va anomenar el Robin Hood per que anava ben vestit i donava 5.000 pesetes (30€)  als guardies del banc pel susto. 

"Ens divertiem i viviem bé. Jo ho oganitzaba tot, i també guardava les armes".Les pistoles, escopetes i municions les obtenía del mercat negre graciès als contactes amb Terra Lliure i els GRAPO".

De Terra Lliure compartia el ideari independentista i republicà i al GRAPO li unia la lluita contra el sistema.Tenia amics d'ETA, i encara els té, encara que creu que han caigut amb una lluita sense sortida.

LA MODELO, 1979
 
De la Modelo 1979, Caselles anyora el caliu polític."A la segona gal·leria estàvem els presos polítics d´esquerres" i allí va contactar amb gent de CNT, ETA i de Terra Lliure,"vam fer pinya".

A la sexta gal·leria estaven els presos de Cristo Rey i altres grups de l'ultradreta. Li van caure 3 anys i al 1981 ja tornava a estar al carrer. "Vaig tornar a atracar per que creia més que abans amb la lluita armada".La policia va trigar un any en trobar-lo i la condemna va ser de 8 anys,va tonar a la Modelo i va paticipar a la primera vaga de fam.

Era 1982 i el PSOE acabava de guanyar les eleccions,"van ser 2000 presos en vaga de fam demanan un tracte humà i ho vam aconseguir".Encara que amb aquestes milloras Caselles es va radicalitzar i quan va tornar a sortir al 1985 no va tindre cap més opció que la lluita armada,"Acumulaba odi i fustració".

Al 1986 va tonar a la preso i li van caure 30 anys,despres d'haver passat gairebé 25 anys de la seva vida a preso, Amadeu resta en llibertar desde fa algun temps...

Aquet es un homenatge a la seva lluita per l´anarquia ,pel seu poble,i per la lluita de classes.

Mès informació